Bedrijventerrein De Schaft te HoutenBedrijventerrein Doornkade te HoutenBedrijventerrein De meerpaal te HoutenBedrijventerrein De Schaft te Houten

Beveiliger

Vanaf 1 januari 2018 voert  Multiwacht, in opdracht van de SBBH, de collectieve beveiliging in Houten uit.

 

U kunt voor een vaste prijs deelnemer worden van het collectief waarbij u de zekerheid van collectieve terreinbeveiliging krijgt. Naast personele aanwezigheid en aanspreekbaarheid op de terreinen op de afgesproken collectieve tijden, kunt u er ook voor kiezen om de dienstverlening aan te vullen met een abonnement op de alarmcentrale en/ of een abonnement op alarmopvolging. 

 

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Klik dan op het kopje diensten voor een nadere toelichting.

 

SBBH heeft haar deelnemers echter nog meer te bieden! Bij de Servicedesk van de SBBH kunt u met al uw vragen op het gebied van safety en security terecht. Bijvoorbeeld als u een vraag heeft over hang-en sluitwerk, een pand gaat bouwen en advies wilt over een alarmsysteem, maar ook als u een vraag heeft over een alarmmelding waarvan u een factuur ontvangen heeft. 

Tevens wordt vanuit de SBBH Servicedesk iedere dag de performance van de uitgevoerde diensten gemeten. Ook alarmrapportages en facturen zullen binnen de servicedesk worden gecontroleerd voordat zij aan de deelnemers worden verstuurd. 

 

Heeft u vragen over de SBBH of wat de deelname voor u kan betekenen, dan kunt u contact opnemen met de SBBH Servicedesk. De SBBH Servicedesk is te bereiken via telefoon 030–7630630 of per email via servicedesk@sbbhouten.nl.